Закупуване на врата за вътрешен двор

входна врата за заден двор

Вратата на вътрешния двор добавя огромен чар на всеки апартамент или къща. Голямата му стъклена повърхност увеличава количеството естествена дневна светлина, която влиза в стаята. За по-малки помещения механизмът на плъзгащите се врати е идеален.

Налични са множество опции

1. PVC или хибрид – кой материал да изберем?

В миналото PVC се считаше за по-лошо качество в сравнение с аналозите. Днес тенденцията се е наклонила в нейн плюс, тъй като притежава всички качества за добра изолация на дома и е особено устойчива на суровите климатични условия. Това е един от най-добрите възможни варианти, защото се приспособява към всички видове климат. Нещо повече, PVC изисква много малко поддръжка.

2. Персонализирайте вратата на вътрешния двор

Vrata Darvvena Sas Staklo Za Vatreshen Dvor

Разбира се, можете да изберете стандартен модел, но да знаете, че имате множество възможности за перфектно съчетаване на Вашата врата на вътрешния двор с интериора на Вашия дом.

Хибридните вътрешни врати съчетават предимствата на PVC и алуминий. Тази комбинация е интересна, защото разкрива най-доброто от двата елемента, което означава трайност на алуминия и топлинните характеристики на PVC. Това повишава здравината на рамката. Поради тази причина цената е малко по-висока. Хибридните врати предлагат същите качества на:

  • Устойчивост
  • Хидроизолация

3. С или без прозорци

Транзетата придават на вратата и интериора на дома Ви допълнителен стил, освен, че светлината нараства във Вашия дом. Те се намират над вратата, но също така има възможност да се прибавят и като странични панели от всяка страна на вратата.

4. С решетки

Вратите на терасата с решетки правят определено модно изявление. Обикновено ги добавяме, когато стаята е много голяма и те се смесват особено с къщи в селски стил.

Правилно избраната врата към вътрешния ви двор може да донесе изобилие от естествена светлина и красива гледка към къщата Ви.

Това са само част от нашите насоки.

За допълнителна информация се насочете към най-близкия консултант по врати, който с удоволствие ще отговори на Вашите въпроси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *