Интериорни врати

Входни и Интериорни врати с различни покрития.

Публикувано на:

Как да откриваме различия между поставените покрития на интериорните и екстериорните врати и каква е разликата им едно от друго?

 Ще научите важна информация,защото ще ви запознаем с няколко важни неща, с помощта на които ще се научите да различавате кое покритие какво е и съответно да не бъдете подведени с невярна информация. Всяко покритие си има и плюсове и минуси, тъй като някои от тях са по-фини, а други по-релефни и плътни. В зависимост от производителя и ползваните материали сега на пазара ще срещнете голямо разнообразие на покрития върху интериорните врати. Най-масово разпространено е PVC покритието.

 То представлява тънък пласт използван за покриване на крилото на вратата. Неговите качества са, че издържа на висока влажност, устойчиво е на надраскване и е надеждна защита на интериорните врати от всякакви въздействия. Също така можем да твърдим, че това покритие не се изменя при излагането му на слънчева светлина, не изгаря. Ето няколко модела врати, които са с това покритие.

 Сега нека продължим нататък със следващото покритие, което може да срещнете и чуете в обясненията на продавач – консултантите, това е 3d полипропиленов ламинат – ламинатно покритие. Поставя се предварително върху HDF плоскостта на вратата, която обикновено е с дебелина 4 см. Самото полагане се извършва на машина. Това покритие е характерно с неговия релеф, при допир ще го установите и сами. Покритието има изразена дървесна шарка, както се предполага има богата гама от цветове. Интериорна врата с ламинирано покритие е истинско богатство в дома Ви, защото този вид покритие е с изключителна устойчивост на надраскване. Хората, които има домашни любимци могат да бъдат спокойни, избирайки такъв тип покритие върху своите вътрешни врати. Цените на тези врати са съобразени с всеки семеен бюджет, качество на достъпна цена казано по друг начин. До тук написаното е за два вида покрития , но следващата статия ще допълним информацията ви с още два вида покрития, за да може да се разбере разлика между тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *