Тенденции при вратите през 2019 година

Различна входна врата

                 Вратите са първото впечатление за вашия дом. Те могат драстично да подобрят външността и интериора на дома ви. Старите врати могат да бъдат грозни и даже може да ви струват пари, защото не уплътняват добре. Ако е време за ъпгрейд, направете го през 2019 година и заменете старите врати. Вашите врати са важни функционални и декоративни части на дома. Когато търсите най-доброто за Вашата къща, се вълнувайте от тенденциите. Ето някои от най-големите тенденции  при вратите.

Интелигентно заключване на вратите

Излизали ли сте от дома си и не можете да си спомните дали сте заключили вратата? Ами моментите , в които не можете да стигнете до ключовете си, за да отключите вратата, защото ръцете ви с пълни? Смарт бравите работят с вашия телефон чрез Bluetooth и приложения за изтегляне на смартфони, за да ви помогнат, ако се окажете в такива ситуации в бъдеще. За по-голямо спокойствие можете да инсталирате и видео звънец за звънене. Можете да видите видео на живо на вашата врата и да ви изпраща незабавни мобилни сигнали, когато някой  натисне звънеца на вратата ви. Можете дори да говорите с тях чрез телефона си, ако не сте вкъщи.

Висококачествен обков

Не всички врати трябва  да бъдат заменени. Понякога  е нужно само малка промяна, която ще повлияе на излъчването. Метални детайли, като нова дръжката, панти, смесени с различни покрития като естествено дърво, са актуални за тази тенденция. Подменяйки обкова, може да си  решите голяма част от проблемите със старата врата.

Синята врата

Повечето собственици на жилища, които искат да направят значителни промени в обзавеждането, ще забележат, че входните врати стават все цветни. Докато червеният цвят е бил модерен избор в миналото, 2019 е годината на синята врата. Всички нюанси на синьото от тюркоаз до бебешко синьо или пък тъмно синьо, ще бъдат модерни тази година. Ако синьото не е вашият цвят, все пак можете да изчакате до другата година или да си вземете врата по ваш вкус. Актуализирането на нюанса на вашата врата е чудесен начин да обновите по-стара врата без пълна подмяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *