Направи живота си по-лесен с плъзгащи врати

Плъзгащите врати и двойните портални врати са практично и модерно решение за спестяване на място, свързване или разделяне на две съседни помещения.

дървена интериорна плъзгаща се врата

Плъзгащите врати предлагат голямо удобство за домакинството, офиса, хотела или търговски помещения. Те са функционални и практични варианти за всеки. Могат да се изработят едно или две плъзгащи крила, с различни височини и широчини, спрямо строителните отвори, където ще се монтират. Това дава възможност да се използват не само като врати, но и като портали, които събират и разделят помещения.

плъзгаща се интериорна врата от дърво и стъкло

Този вид врати неминуемо дава усещане за простор, а изграждането на стъклена стена с допълнение на плъзгащ врати и на прозрачност и светлина. Това е една актуална и модерна визия на:

  • дома,
  • офиса,
  • хотела.

Могат да бъдат изработени по много различни начини – дизайн, материал и цветове. Предлагат се с горни механизми за стената, с горно и долно водене или само с горно. Долните водачи са специфични, според броя на релсите –

горен плъгащ се механизъм за пъзгаща се интериорна врата

единични, двойни, тройни. Могат и да се вкопаят в пода. Горните водачи

също, но са и много разумни, понеже по-трудно се амортизират и деформират. Има възможността и със скрит монтаж между две стени, което я прави незабележима.

Механизмите могат да се скрият и с помощта на интериорен перваз или може да се използва механизъм с Автентичен, творчески дизайн. Могат да се предложат плъзгащи врати с рамка – каса или само плъзгащи крила. Касата облича зида. Изработват се най-различни каси и первази като дизайн, материал и цвят – прави, обли, с декори и т.н.

канали на плъзгаща се интериорнаврата

И Плъзгащите врати, като всяка врата изисква своите грижи и поддръжка, освен за покритието на крилото, е изключително важно механизмите редовно да се почистват от прах и замърсявания и механизмите да се мажат периодично със смазочен материал, за да функционират без проблем и да се експлоатират дълго време, вдъхвайки живот и уют в:

  • дома,
  • офиса,
  • хотела,
  • търговски помещения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *