Как да подсигуриш твоят дом с нова входна врата?

Входна врата в модерен стил

Входната врата е неизменна част от усещането за уют във Вашия дом. Именно нея виждат първо гостите, посещавайки Ви за пръв път. Още преди да влязат в жилището бихте могли да ги завладеете и накарате да се възхитят. Освен да впечатлява с външен вид. нейната главна роля е да предпазва Вашия дом от недоброжелатели. Решихме да Ви предложим информация за няколко основни критерии, които да Ви водят в избора на входна врата.

  1. Заложете на модели входни врати, които изцяло обличат зида Ви. Обърнете нужното внимание и към заключващите шипове, които са наречени пасивни. Тяхната роля е да подсигурят допълнително вратата, когато тя е затворена – влизат директно в касата.
  2. Насочете се към външна врата с по-масивно крило – ще срещнете модели с различни по дебелина и пълнеж крила – 9, 7 и 5 см, с възможни пълнежи от минерална вата, полистирен или тип „пчелна пита”. Експертите съветват да заложите на входна врата, който е с дебелина на крилото 7 или 9 см, с пълнеж от минерална вата и метален лист, с цел максимална защита. Освен всичко изброено, този тип крило допринася за висока шумо- и топлоизолация, гарантираща Ви пестене на енергия при отопление и спокойствие при наличие на несъобразителни съседи.
  3. Заключващите системи имат значение! Заложете на входна врата с 2 или 3 независими заключващи системи. По този начин вие си гарантирате максимална защита. Предложенията за брави и патрони са също разнообразни, според модела входна врата – предлагаме Ви да се спрете на модел, който притежава достатъчно брой системи, по възможност с 1 ямков и 1 секретен патрон, а ако като допълнение има брава с върток, наподобяваща резе от вътрешната страна, модела би бил отличен избор. Съвременните модели блиндирани врати са окомплектовани и с бронировка на патрона.

Следвайки тези няколко съвета за входни врати, Вие гарантирате на Вас и Вашето семейство защита, спокойствие и уют в своя дом, едновременно с това му придавате стил, красота и завършен вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *