Блиндираните врати са винаги добро решение

Входна врата в червен цвят

Много важен избор е входната врата, a при започване на един ремонт е неизбежно и тя да се смени. Повечето жилища, са все още с дървени стари врати, но вече има толкова нови, красиви и по-стабилни модели, че Вашата дървена врата ще бледнее пред тях.

Качества съчетали красота и сигурност

Блиндираните врати са най-доброто, което може да направите за жилището си. Има голямо разнообразие от модели, цветове, фрезовки, дръжки, пълнежи, материал, каси и екстри. Блиндираните врати са много тежки и издръжливи дори и на външни условия – сняг, дъжд и т.н. Има и модели, които са с UV защита и са идеални за къщи без навес. Богатата им цветова гама, ще позволи да я съчетаете лесно с другите си врати, както и с цвета на пода.

Определено ще се зарадвате, разбирайки че блиндираните врати идват и с възможността, металната Ви каса да бъде покрита със МДФ, в цвят точно като нейния. Това ще даде завършен външен вид на входа, който посреща и изпраща гостите Ви.

Имаме и новина, касаеща недоброжелателите – вратите са сигурни!Има вариант, при който може да Ви се постави и аларма на самото крило. Тя действа на принципа – въвеждане на код и в случай на грешно въвеждане се произвежда много силен звук, който ще подаде сигнал или на Вас или на съседите Ви, че се случва нещо нередно.

Също така вратите притежават бронировка на ключалките, която пречи те да бъдат разбити. Заключващите системи са повече от една, а можете и да получите и резе, за допълнително заключване. Ако имате нужда да се почувствате по-спокойни у дома, тези входни врати ще допринесат за това по най-ефикасния начин.

Още една характеристика, касаеща блиндираните врати се оказва много полезна при изграждането на праг, това е металната Г-образна лайсна, а също и уплътнението, което допринася за по-надеждната изолация.

Крилата имат пълнеж от материалите – минерална вата или полистирен, за по-добра шумо и топло изолация, през лятото да Ви е прохладно, а през зимните студени месеци по-топло. Освен това, този специален пълнеж, изолира звука от външния свят, за да се насладите пълноценно на моментите вкъщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *