Входни врати

Водещи тенденции при входните врати

Публикувано на:

Вашата входна врата е първото нещо, което се вижда в един дом. Когато желаете да извършите модернизиране или обновяване на жилището си – входната врата е един умен ход, който не е скъп и е достъпен за всеки.

Представяме Ви най-новите тенденциозни идеи при входните врати, които ще ви дадат възможност да подобрите обзавеждането на жилището Ви.

Боядисване на съществуваща входната врата.

Една от най-бързите и лесни промени, която може да се извърши на входната ви врата е просто да я боядисате. Изберете боя, предназначена за ваншни условия- има бои и грундове за повърхности на стоманени, фибростъкло и дървени врати. Когато боядисвате монтираната врата, първо е нужно да отстраните старото покритие. След това нанесете грунд и изчакайте да изсъхне. Защитете вратата си, докато изсъхва, така че частиците на мръсотията не се прилепят към нея. Около една четвърт боя трябва да ви стигне за една врата. Друг добър вариант е гланцът, който е по-издръжлив, блясъкът се задържа по-дълго и има по-голям избор цветове. Когато става въпрос за цветови варианти, изберете силен цвят боя, която да се контрастира от останалата част на дома Ви.

Метални входни врати

Добър вариант е метална входна врата. Популярна е тенденция на врати със силна, черна стомана.

Външни врати със стъклени странични панели.

Една от най-новите тенденции при входните врати са врати със стъклен страничен панел. Тази модерна идея позволява повече светлина във входа и коридора.

Стоманени врати от атриум. Търсите модерна врата – от най-новите тенденции са вратите от стоманен атриум. Черната стоманена решетка и стъкло подпомагат за обновяването на почти всеки стил.

Въртящи се врати. Едни от най-добрите новости при вратите е въртящата врата. Външният вид е широка врата, която е по цялата височина на отвора, която се завърта на ос, а не се отваря и затваря от монтирана на стена панта. Това е перфектното решение за място, където вратата е много тежка.

Това са последните тенденции за входни врати за вашия дом. Надявам се да сте се вдъхновили и да сме помогнали при избора Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *