Блиндирани врати

5 причини да смените входната си врата с блиндирана още сега

Публикувано на:

Когато става дума за входна врата в съзнанието на повечето хора  възниква врата, която осигурява защита, а съответно и спокойствие на хората, които живеят в жилището. Освен сигурност входната врата би трябвало да бъде и лицето на вашето жилище тя говори доста за вас, за това какъв интериор се крие вътре или може би не. Има хора, които не обръщат въобще внимание на това цветовете на интериорните врати да съвпадат с този на входната. За тях не е толкова важно каква сигурност осигурява вратата, а просто е една необходимост, за да затворят жилището си. Ако не си от тези хора и за теб е важно как изглежда входната ти врата и каква сигурност осигурява, сме подбрали 5 причини да смените входната си врата още сега.

Защо да изберете блиндирана врата?

  1. На първо място е шумо и топлоизолацията, която осигурява една такава врата. Също така има и модели, които са с 9см. крила, което е още по-надеждно.
  2. Пасивните шипове, които влизат в касата винаги, когато вратата се затвори.
  3. Конструкцията на крилото е с 2 МДФ панела, метален лист и както вече споменахме минерална вата или полистирен за шумо и топлоизолация. МДФ е доста по-добрият вариант от метала.
  4. В комплекта с вратата влизат и секретна брава и резе за по-голяма сигурност при заключване.
  5. Има различни модели и цветове, които да допаднат на всеки вкус, а също така и на всякакъв интериор, има вариант да се изработят по поръчка модели с подходящ размер за по-нестандартни отвори, а също така и да се изработи модел с различен цвят от предлагания срещу допълнително заплащане.

    Ако ви предстои смяна на входната врата, то блиндираната входна врата е най-подходящият избор за вас , може още сега да отидете до най-близкия магазин за врати и да се убедите сами в това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *