5 причини да смените входната си врата с блиндирана още сега

Двойни ретро врати с декоративни стъкла

Съдържание

Когато става дума за входна врата в съзнанието на повечето хора възниква врата, която осигурява защита, а съответно и спокойствие на хората, които живеят в жилището. Освен завидна сигурност, външната врата би трябвало да бъде и лицето на Вашето жилище тя говори доста за Вас, за това какъв интериор се крие вътре или може би, не. Има хора, за които не е от никакво значение какви са цветовете на интериорните им врати и дали съвпадат с този на входната. За тях не е толкова важно каква сигурност осигурява вратата, а просто е една необходимост, за да затворят жилището си. Ако не сте от тези домакинства и за Вас е значимо как изглежда входната Ви врата и каква сигурност предлага, сме подбрали 5 причини да смените входната си врата още сега.

Защо да се спрете на блиндирана врата?

  1. На първо място е шумо и топлоизолацията, която осигурява една блиндирана врата. Също така има и модели, които са с 9 см крила, което е още по-надеждно.
  2. Шиповете, които се позиционират в касата винаги, когато вратата се затвори са от типа пасивни.
  3. Конструкцията на крилото е с 2 МДФ панела, метален лист и както вече споменахме изолационен полистирен или минерална вата за шумо и топлоизолация. МДФ е доста по-добрият вариант от метала.
  4. В комплекта с вратата влизат и секретна брава и резе за по-голяма сигурност при заключване.
  5. Има различни модели и цветове, които да допаднат на всеки вкус, а също така и на всякакъв интериор, има вариант да се изработят по поръчка модели с подходящ размер за по-нестандартни отвори, а също така и да се изработи модел с различен цвят от предлагания срещу допълнително заплащане.

Ако Ви предстои смяна на входната врата, то блиндираната входна врата е най-подходящият избор за Вас, може още сега да отидете до най-близкия магазин за врати и да се убедите сами в това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *