Входни блиндирани врати

Ключ за блиндирана врата

Перфектната входна блиндирана врата е тази, която съчетава цялостната визия на имота, бюджета, който определяте и специфични особености на интериора. Избирайки входна врата, избирате и първото впечатление, което ще оставите в гостите Ви за стила и атмосферата на жилището.

Основната цел на блиндираната врата е да предпазят дома Ви от външни влияния. Препоръчително е вратата да има добри характеристики, за които да следите – като добра изолация, уплътнения, да е защитена с UV покритие от слънце и влага, да е защитена от пожар. От гледна точка на външния вид за входната блиндирана врата има доста голямо разнообразие от декорация и цветове.

Различни видове външни врати

Традиционните входни врати са от дървен материал. Често използваните дървени материали са европейски дъб, който расте при доста студен климат и немски дъб, който наподобява много на светло златист цвят.

Стара входна врата

Входните врати за къщи от ПВЦ материал са по-евтини заради цената на използвания материал, но не се препоръчват за жилища като входна врата, поради липсата на сигурност.

Класическите входни врати се делят на метални и блиндирани, те са и едни от най-предпочитаните. Блиндираните врати подходящи за апартамент или за къща са изработени с шумо и топлоизолационни материали от минерална вата или полистирен. Заключващите системи са с бронировки на патроните, с капачки срещу разбиване, което ни дава по-голяма сигурност. Металните врати са изработени от два метални листа, допълнително оребрено с метални профили и изолационен материал тип „пчелна пита”.

Вземане на размери за входна врата

  • *Височина – размерът се взема в три точки
  • *Ширина – размер се взема в средата, долната и горната част
  • *Дебелина на зида – отново се взема размер в три точки – долната, горната и средната част, за да се избегне денивелацията, която би попречила на монтажната дейност

Монтаж

Доверете се на специалисти, които ще извършат перфектната монтажна дейност като – врати София. Качественият монтаж няма да навреди на шумоизолацията, сигурността или топлината, а напротив ще помогнат за експлоатацията на входната ви врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *