Интериорни врати

Как да изберем интериорни врати

Публикувано на:

Кои са най-честите грешки, които трябва да се избягват?

Основните грешки на собствениците на жилища са, че те не разглеждат вратите като част от вътрешния си бюджет, те не измерват правилно необходимите размери на вратите и не инсталират и обработват / завършват правилно вратите.

Друга често срещана грешка е, че хората не мислят за начина, по който ще отвори вратата – дали ще се отвори или излезе от стаята и дали ще бъде окачена наляво или надясно. Също така трябва да се уверите, че оставяте достатъчно място за отваряне на вратата. Собствениците на жилища трябва да отделят повече време в началото на тези неща. Понякога си заслужава да се живееш в къщата, за да помислиш наистина как искате да влезете в различни стаи и какво пространство е на разположение – не е толкова просто, колкото просто да избирате врата, трябва да мислите за много повече.

За да могат вътрешните врати да имат реално въздействие в рамките на проект за изграждане на жилища, те трябва да се разглеждат в две отделни фази. Първо, трябва да се вземе решение за оразмеряването и конфигурирането на вратите ви още при изготвянето на архитектурните планове. Вземете джобните врати като пример – касетата, в която ще се плъзгат джобните врати, трябва да бъде вградена в стената.

 
Кога трябва да купувам вътрешни врати?
За да могат вътрешните врати да имат реално въздействие в рамките на проект за изграждане на жилища, те трябва да се разглеждат в две отделни фази. Първо, трябва да се вземе решение за оразмеряването и конфигурирането на вратите ви още при изготвянето на архитектурните планове. Вземете джобните врати като пример – касетата, в която ще се плъзгат джобните врати, трябва да бъде вградена в стената, така че е полезно да знаете тези изисквания, преди стените да се покачат. По този начин отворите ще бъдат перфектно оразмерени и няма да е необходимо да се правят прекъсващи промени, когато става въпрос за монтирането им.

Второ, покритието на вратите трябва да се разглежда едновременно с останалата част от схемата за интериорен дизайн. Естествено е идеите да се променят по време на процеса на планиране и изграждане, така че идеята на естетиката в началото дава възможност те да се развиват. Разбира се, има много какво да се обмисли с проект за изграждане на жилища и няма нищо лошо в избора на врати в края на проекта, но е важно да се знае, че има ограничения при този подход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *