Вратите като акцент в стаята Ви

Изчистена врата в дървесен цвят

Хубаво е всеки да е наясно, че интериорните врати, не са просто функционалност в дома, но и влияят на естетиката му.

Ролята на интериорните врати

Силата на интериорните врати е да придадат на помещението елегантност и да подчертаят пространството на Вашата стая, а ако са комбинирани адекватно да се превърнат в основният акцент. Интериорните врати заемат много голямо място в интериора, като те представляват огледало на Вашия дом, всъщност те изразяват какъв тип хора живеят в този дом. По принцип няма ограничение какъв точно модел врати да бъдат, дали изчистен, фрезовка или стъкло, това е Вашият избор, имате реалната възможност да изразите своите лични предпочитания, ако ли не може да се обърнете към професионалисти, те ще ви посъветват за всяка стая какъв цвят, дизайн, модел ще изглежда най-добре на Вашият дом. Ние можем само да Ви насочим при избора.

Какъв тип врата би била подходяща за Вас

Всяка стая има различни размери за каса и крила, както и височина, но интериорните врати е нужно да следват една линия. Целият интериор е необходимо да е в баланс, било на къща или апартамент, за да изглежда едно жилище идеално и във съвременен стил. Желателно е крилата да бъдат избрани в един стил, за да не придаде усещане за хаотично проектиран интериор. Имате възможност да включите в крилото декоративни елементи, нещо по различно от един плътен еднотипен модел. Много популярни в днешно време станаха крилата със стъкло освен, че придават оригиналност на дизайна, лекота и прозрачност, но също така пропускат светлина в стаите. Необходимо е да се предвиди, че такава категория врати със стъкло не придават много сигурност, ако има деца или пък домашни любимци, не е много желателно, за да не се стигне до инцидент.

Изработка от натурално дърво

Вратите изработени от истинско натурално дърво имат възможност да бъдат направени от дърворезба, тя е с много висококачествен дизайн той ще придаде отличителност на вратата и така ще изпълни довършен и изискан стил. Само трябва да бъдете запознати, че тази ръчна изработка ще има допълнително заплащане, но ние можем да Ви уверим че няма да съжалявате, а ще останете възхитени от крайния резултат.

В случай, че интериорните врати са Ви за смяна и не Ви се занимава или нямате финансовата възможност, най-удачният и лесен вариант е да ги боядисате или да им лепнете фолио или последното, което влезе на пазара е тапети за врати. Но няма какво да се лъжем новото си е ново!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *