Интериорни врати

Как да актуализираме старите врати

Публикувано на:

Глава III

В предната статия разгледахме как да накараме мъжа си да си мисли, че входните вратите са за смяна. Сега ще ви дам  идея, как да „актуализирате” старите входни врати, без много средства и естествено без знанието и съгласието на мъжа ви(като иска нещо по-хубаво да купи нови врати или да го направи той).

Както всички жени знаем, че ние сме тези, които сме по-творчески настроени.  Повечето мъже са лишени от тази невероятна дарба, а на всичкото отгоре смятат нас за непохватни и вечно нищо неразбиращи. За това е време да се вземете в ръце мили дами и да докажете на мъжете си, че не сме тези лигли за които ни мислят.  Имате врати, които не ви харесват? Запрятайте ръкави, купете кофичка с боя и шкурка (не забравяйте и ръкавици, все пак може да не сме лигли, но ценим новия си маникюр) и покажете на тия говеда, кой води парада!

Vintage style се състои в това да превърнем старото в модерно (слава богу за свекървите не важи). Всички знаем, че модата е нещо, което постоянно се мени и новото става демоде, а старото-модерно. Една кофичка боя ще ви е напълно достатъчна да постигнете желания резултат. Съвета който мога да ви дам е да се консултирате с някой в магазина и да вземете боя, която може да се поставя върху вече обработена веднъж материя,  за да не се наложи да шкурите плоскостта предварително.  В зависимост от интериора, можете да използвате кафяво- светло или тъмно, сиво – светло или тъмно, или бяло.

Вземете си и четка, може да е малко по-проскубана (като оная дето онзи ден загледа мъжът ви в мола), или ако не е, подстрижете я сами.  И това е моментът – започнете да мацате! Боядисайте входната  врата, и след като леко изсъхне повторете още веднъж. Вземете шкурката (по възможност по-дребна) и леко започнете да правите пътечки по вратата.

Не се притеснявайте ако на места пътечката е по-дълбока, така ще стане по-добре!

 Горда от себе си може да си налеете чаша вино, докато вратата изсъхне или мъжът ви се прибере. Ако резултата ви харесва (а той със сигурност ще ви удиви), можете да приложите същата технология на шкафчетата, които вече са загубили блясъка си! 

Бъдете сигурни, че мъжът ви ще е изненадан до инфаркт ! Трябва да сте горди със себе си, освен с тялото си, създавате изкуство и с ръцете си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *